Overzicht van producten van fabrikant Hip en Hop

Toont 1 - 13 van de 13 items
 • 1 Review(s)

  LET OP!! DIT JASJE HEEFT DE KLEUR LILA!! Dit lieve nijlpaard baby badjasje is in een mooie zachte kleur lila. Het badjasje is gemaakt van 100% katoen en hierdoor lekker zacht. Daarnaast neemt het ook goed water op. Dit nijlpaardje wil graag jouw kant op komen. Bestel daarom ook het badjasje voor 16:00 uur dan is hij dezelfde dag nog onderweg!

 • 1 Review(s)

  Deze zachte babybadjas is voor de allerliefste baby's met apenstreken. Doordat de badjas van 100% katoen is gemaakt, voelt deze heerlijk zacht. Als je voor 16:00 uur een bestelling plaatst, heb je deze babybadjas morgen al in huis. Een superleuk cadeau voor jouw baby of voor een ander aapje. ;)

 • 1 Review(s)

  Dit fijne zachte badjasje is voor stoere baby's! Ridders in de dop die prinsessen redden van draken, of een leuke kwajongen die je nu nog draakje noemt. Het badjasje is gemaakt van 100% katoen, wel zo fijn na een waterballet. Dit badjasje is lekker warm en neemt het vocht goed op, aan comfort geen gebrek! Bestel je dit badjasje voor 16:00 uur, dan wordt...

 • 1 Review(s)

  Een haai hoort in het water maar als stoere kleine vent ben je natuurlijk zelf ook een haaitje.  Dit haaien badjasje is gemaakt van 100% katoen. Dit houdt in dat hij lekker zacht is en ook nog eens goed water absorbeert. Als je dit badjasje voor 16:00 bestelt sturen wij het dezelfde dag nog jouw kant op!

 • 2 Review(s)

  Dat haaien ook heel lief kunnen zijn bewijst jouw kleine meid wel in dit baby badjasje! Het badjasje is gemaakt van 100% lekker zacht katoen. Ze kan dus heerlijk bij jouw op schoot uitrusten na het badfestijn. Als je dit haaitje graag in huis hebt bestel haar dan voor 16:00 uur, dan wordt ze dezelfde dag nog jouw kant op verstuurt.

 • 1 Review(s)

  Hip en hop hop hop, dit badjasje is voor schattige dames in de dop. Dit konijntje is gemaakt van 100% katoen, het houdt jouw dochtertje dus heerlijk warm. Ook fijn is dat vocht goed geabsorbeert wordt. Als je dit schattige konijntje voor 16:00 uur in je winkelmandje plaatst, versturen wij dit badjasje dezelfde dag nog.

 • 2 Review(s)

  Ons leeuwen baby badjasje is fantastisch voor speelse welpjes. Gggrr... Dit stoere en zacht badjasje is gemaakt van 100% katoen. Lekker zacht en goed absorberend dus! Vind je dit badjasje ook zo tof, bestel deze dan voor 16:00 uur en we sturen hem dezelfde dag nog naar je op.

 • 1 Review(s)

  Dit lieve muizen baby badjasje is heerlijk zacht doordat hij van 100% katoen is. Uiteraard neemt hij ook goed vocht op. Dat is wel zo fijn na een dagje waterpret. Dit badjasje is zeker niet voor grijze muisjes bedoelt, maar voor de ondernemende snoetjes. Als je dit muizen baby badjasje voor 16:00 bestelt dan sturen wij deze dezelfde dag nog jouw kant op.

 • 1 Review(s)

  Lief is deze pinguïn zeker! Daarnaast is hij ook nog eens heerlijk warm en goed vocht opnemend doordat hij van 100% katoen is. Jouw kleine kan heerlijk nagenieten van het waterspel in dit badjasje. Bestel je deze pinguïn voor 16:00 uur dan sturen wij het badjasje dezelfde dag nog jouw kant op!

 • Met dit schapen baby badjasje kun je na een dagje waterpret heerlijk schaapjes tellen, één, twee, Zzzzzz. Jouw kleintje kan heerlijk doezelen in dit zachte en vocht absorberende baby badjasje. Als je dit schaapje voor 16:00 bestelt sturen wij het dezelfde dag nog jouw kant op.

 • 1 Review(s)

  Dit super vrolijke badjasje fladdert er echt tussenuit! Prachtig fuchsia roze voor alle knappe meisjes. Het badjasje is gemaakt van 100% katoen wat betekent dat je lekker snel droog bent na het badderen.  Dus jouw kleine meid kan heerlijk doezelen in haar warme badjas bij jou op schoot!Als je dit jasje voor 16:00 bestelt dan versturen we deze dezelfde dag...

 • Een fijn katoenen badjasje voor alle uilskuikens! Dit zachte badjasje is super fijn na een waterballet. Hij neemt het vocht goed op! Dat is fijn rozig worden bij je vader of moeder op schoot. Als je dit uiltje voor 16:00 uur bestelt dan sturen wij het dezelfde dag nog op!

 • Dit lieve zachte badjasje is van 100% katoen en daarmee heerlijk zacht en uiteraard absorbeert dit ook goed. Wel zo fijn als je net met jouw kleine uit het zwembad, de zee of het gewone bad stapt.Als je dit badjasje voor 16:00 uur bestelt dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden! Dus als jij een klein vosje met streken in huis hebt bestel dan snel dit...

Toont 1 - 13 van de 13 items