Over ons

Over de Hip & Hop webshop

www.hipenhop.nl is de webshop voor de leukste badjasjes voor baby's en peuters. In de toekomst willen we dit gaan uitbreiden naar nog meer hippe baby- en peuterartikelen. En mocht je op zoek zijn naar iets maar het niet kunnen vinden? Misschien kunnen wij je helpen, zo is hipenhop.nl immers ook ontstaan. :-)

Het ontstaan van www.hipenhop.nl

www.hipenhop.nl is ontstaan in de periode dat ik (Suzan) met zwangerschapsverlof thuis zat. Omdat ik voor mijn reguliere werk veel onderweg ben en dus ook vaak van huis, was al die vrije tijd wel even wennen. En wat doe je dan? Uiteraard....shoppen! Alleen de dingen die ik graag wilde kopen voor de in aantocht zijnde kleine man kon ik nergens vinden. Daar kun je natuurlijk van balen maar je kan ook denken 'dan regel ik het zelf!'. En dat laatste geschiedde :-) Zie hier het resultaat! www.hipenhop.nl

De badjasjes zijn de aanleiding van deze webshop maar ondertussen heb ik al veel meer dingen gespot die ik graag in deze webshop wil etaleren. Blijf www.hipenhop.nl dus volgen om te zien welke producten we straks nog meer verkopen.

Vragen, opmerkingen of tips? Mail mij!

Heb je vragen en/of opmerkingen over hipenhop.nl mail mij dan op suzan@hipenhop.nl